Oefenwedstrijd Nederlands vrouwendovenzaalvoetbalteam in Zwolle op woensdag 22 juni

Sport

Geachte (sport)redactie,

Graag willen wij als KNDSB afdeling Voetbal de voor a.s. woensdag 22 juni op het programma staande oefenwedstrijd van ons Nederlands vrouwendovenzaalvoetvalteam onder uw aandacht brengen, in de hoop dat u hieraan enige aandacht wilt besteden in uw krant.

Voor nu willen wij dit slechts aangeven, en u de vraag stellen of dit mogelijk is. Mocht u hier enige aandacht aan willen besteden, dan zijn de vervolgvragen wanneer en in welke vorm u dit zou willen doen. Graag horen wij dit van u, zodat wij daarna u de informatie, evt. met foto's, kunnen geven die hiervoor van belang is.

Het gaat om een oefenwedstrijd voor het Nederlands vrouwendovenzaalvoetbalteam, die zij in het Landstede Sportcentrum in Zwolle zullen spelen op woensdag 22 juni, aanvang 20.00 uur. De wedstrijd zal gespeeld worden tegen 1e-klasser SVI 4, en voor het Nederlands team in het teken staan van bouwen-aan-een-nieuw team richting de EK van 2018 in Amsterdam.

Zwollenaar Selma Melse maakt onderdeel uit van de selectie van het Nederlands damesteam voor de wedstrijd, tegenstander SVI 4 is normaal het team waar zij als dove voetbalster in speelt.

Wij horen graag van u wat de mogelijkheden zijn,

Met vriendelijke sportgroet,

Koos Schonewille,

Secretaris ad interim KNDSB afdeling Voetbal,

Tel. 06 412 555 05

(zelf ben ik horend en dus ook telefonisch te benaderen).

.