Afbeelding

Mantelzorgadviesraad zoekt nieuwe leden

Algemeen

ZWOLLE - De Zwolse Mantelzorgadviesraad adviseert de gemeente over beleid rond mantelzorg. Leden van de raad zijn ervaringsdeskundigen. Ze baseren hun advies op eigen ervaringen en input van hun netwerk.

Op dit moment zoekt de Mantelzorgadviesraad nieuwe leden waaronder een nieuwe voorzitter en penningmeester: enthousiaste, nieuwsgierige en gedreven mensen met een relevant netwerk in de Zwolse samenleving. En met een brede belangstelling voor de kansen en drempels voor mantelzorgers.

Voor het invullen van haar adviestaak onderneemt de raad verschillende activiteiten. Leden bezoeken onder meer bijeenkomsten van mantelzorgers, ze onderhouden contact met zorg- en welzijnsorganisaties en ze brengen de positie van mantelzorgers onder de aandacht bij politieke partijen. Alle leden doen dit vrijwillig.

Heb je belangstelling om deel uit te maken van de Mantelzorgadviesraad Zwolle? Stuur dan uiterlijk 6 juli een e-mail naar wjagtenberg49@gmail.com. Wil je meer weten over de vacature? Neemt u dan contact op met mevrouw Wil Tanja via 038 - 4211943.