Afbeelding

Jubilerend Mixx Hair laat klanten het hele jaar meedelen in de feestvreugde

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Kapsalon Mixx Hair in winkelcentrum Stadshagen bestond in april tien jaar en viert dat het hele jaar. “We doen steeds een ander product in de aanbieding”, vertellen eigenaren Carlos en Karin Mollink.

Dat betekent dat klanten van de moderne kapsalon voordelige stylingproducten kunnen kopen en de Goldspray haarlak tot het einde van het jaar in de aanbieding is. Mixx Hair is honderd procent Goldwell-kapper en staat verder bekend om haar kleurbehandelingen en permanenten. “Ons personeel is gespecialiseerd in het kijken naar de huidskleur en het type klant om zo samen de best passende kleurstelling te kiezen”, vertelt Karin Mollink. “Tevens zijn klanten bij ons aan het juiste adres voor keratine-behandelingen. Die maken het weerbarstige haar met of zonder natuurlijke krul rustiger en mooier. Ze hebben dan minder styling-producten nodig. Dat geldt ook voor het CurlSys-knippen, wat mooiere en meer gebundelde krullen oplevert.”

Carlos Mollink maakt klanten nog even attent op de komende zomerperiode. “Mensen denken tegenwoordig wel goed om de verzorging van de huid, maar het haar wordt vergeten. Door veel zonlicht, chloor-en zeewater wordt het haar droger en men verliest ook meer kleur uit het haar. Wij geven onze klanten graag kleuradvies, zodat men ook met mooi en gezond haar van de vakantie terugkeert.”

Mixx Hair werkt veel op afspraak – eenvoudig via de website te regelen - maar als de agenda het toelaat, kunnen klanten uiteraard ook zo komen binnenlopen voor een knipbeurt. Tevens heeft Mixx Hair een haal- en brengservice. Desgevraagd zijn ook vakkundige stoelmassages mogelijk.

Mixx Hair

Belvéderelaan 105

8043 LW Zwolle

(038) 420 24 42

www.mixxhair.nl