Afbeelding

Verloskundigenpraktijk De Kiem viert jubileum met Vertroetelmiddag

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Op zaterdag 25 juni organiseert Verloskundigenpraktijk De Kiem een Vertroetelmiddag voor zwangeren, oud-zwangeren en toekomstig zwangeren. De Kiem bestaat twintig jaar en wil dit graag samen met de inwoners van Zwolle vieren. De Vertroetelmiddag duurt van 13.00 tot 16.30 uur en wordt gehouden in en om de praktijk aan het Straussplein 1. De entree is gratis.

‘Het is deze maand twintig jaar geleden dat onze praktijk de naam De Kiem kreeg’, vertelt verloskundige Sharnella Malanda. ‘Het was destijds onze collega Ageeth Rosman die een wedstrijd uitschreef voor een naam van onze praktijk. Onze wortels gaan dus nóg verder terug.’

Wat begon als een eenmanszaak groeide uit tot een florerende praktijk waar momenteel vijf verloskundigen en twee assistentes werken. De Kiem begeleidt elk jaar zo’n 300 zwangeren vanaf prille zwangerschap tot hun bevalling en de kraamtijd. Daarin wordt nauw samengewerkt met het ziekenhuis, de kraamzorg en de jeugdgezondheidszorg, zodat moeder en pasgeborene de beste start kunnen maken.

‘We zijn een middelgrote praktijk geworden, maar nog steeds staan we bekend om onze persoonlijke aanpak’, zegt Sharnella Malanda. ‘We nemen echt de tijd voor onze zwangeren en kersverse moeders. We willen dat onze zwangeren en moeders zo veel mogelijk genieten van een fijne, gezellige en ontspannen periode. Wat je achtergrond ook is, De Kiem is er voor je. Daarom willen we ons jubileum niet alleen vieren met onze oude en bestaande klanten, hun partners en kindjes, maar ook toekomstig zwangeren.’

Op de Vertroetelmiddag is voor jong en oud van alles te doen. Van verkoop van sieraden en babyspullen tot springkussen en schminken. Van een mini-cursus ‘Mom in Balance’ tot een make-up advies. Bovendien is er voor alle bezoekers een goody bag met leuke, kleine verrassingen. Voor het complete programma kijk je op de Facebookpagina van De Kiem. De Vertroetelmiddag wordt mede mogelijk gemaakt door Naviva Kraamzorg, De Kraamvogel en Moeders voor Moeders.

www.dekiemzwolle.nlpraktijk@dekiemzwolle.nl – 038 42 12 303 – Straussplein 1 – 8031 AE Zwolle

https://www.facebook.com/dekiemzwolle/