Afbeelding
Erik-Jan Berends

24e Racident Oldtimer Tour start zondag in de Diezerstraat

Algemeen

BINNENSTAD - De 24e editie van de Racident Oldtimer Tour in en om Zwolle wordt zondag verreden. Aan deze laagdrempelige rally kunnen zowel oldtimers als youngtimers deelnemen. Het doel van de organisatie is om er ook dit jaar weer een gezellige Family Tour van te maken.

Het opstellen van de deelnemende auto’s voor het Concours d’Elegance gebeurt als vanouds in de Diezerstraat. De equipes tonen daar vanaf 10.00 uur hun bolides aan het publiek.

Vervolgens is de start om 11.30 uur op het Grote Kerkplein voor Het Wijnhuis om deze keer een deel van de voormalige Zuiderzeeroute af te leggen. Ergens halverwege het parcours wordt er op een fraaie locatie geluncht en de rally wordt in de namiddag besloten met een warm en koud buffet bij Restaurant Urbana waar de auto’s ook nog zijn te bewonderen.

Wie wil deelnemen, kan zich nog aanmelden. De kosten per equipe zijn 25 euro, inclusief een kop koffie voor aanvang en een goodiebag voor tijdens de rit.

Aanmelden kan via www.racidentoldtimertour.nl of tijdens het inschrijven op de dag zelf vanaf 10.00 uur bij Het Wijnhuis.

Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50
Wethouder Dorrit de Jong probeert de 96-jarige Ger Bos te beschermen tegen de regen.
Ook Zwolle heeft nu eigen ANWB AutoMaatje Algemeen 17 apr, 17:37
Afbeelding
Genieten van slotpresentatie tijdens Klarinetweekend in Zwolle Algemeen 17 apr, 16:59