Het Cosmonde team met v.l.n.r. Jemaine
Het Cosmonde team met v.l.n.r. Jemaine

Cosmonde opent op het Eiland

Partnerbijdrages

Cosmonde heeft onlangs haar deuren geopend op het Eiland. “Een nieuw concept, waarin bijzondere cosmetica en behandelingen voor een unieke ervaring zorgen”, vertelt eigenaresse Ans Huisman.

De winkel is gespecialiseerd in hoogwaardige parfums, make-up en huid- en haarverzorging van internationale niche-merken die in Nederland moeilijk verkrijgbaar zijn. Alle producten zijn dierproefvrij en voor de liefhebbers van natuurlijke en organische merken is er volop keus. Producten kunnen bovendien in de winkel worden getest aan de ‘trybar’. Behandelingen, waaronder facials, pedicure, manicure, zijn gericht op resultaat en het geven van eerlijk advies en er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van high tech apparatuur voor blijvend zichtbaar resultaat. Ook is er een haarstylist die het haar na een behandeling weer in model föhnt. Op de grote vier-persoons spa pedicurebank kunnen klanten heerlijk loungen terwijl hun voeten gescrubd en gemasseerd worden. In juli kan overigens iedereen een vriend of vriendin gratis meenemen voor een ‘pedicure spa date’. Zie daarvoor de website www.cosmonde.nl. Kortom, bij Cosmonde worden klanten in een mooie setting uitgenodigd en gestimuleerd om te ontdekken wat er allemaal nog meer is in de wereld van cosmetica en parfum.

Op donderdag 30 juni van 18.00 tot 21.00 uur is er een ‘Cosmonde Night’, waarbij verschillende behandelingen ter kennismaking gratis worden aangeboden. Ook is er een parfumexpert aanwezig die geurproeverijen verzorgt. Deelname is gratis.

Cosmonde

Eiland 10

8011 XR Zwolle

(038) 230 22 22

www.cosmonde.nl