Afbeelding
Erik-Jan Berends

Multiservice Zwolle maakt al meer dan 35 jaar schoon

Partnerbijdrages

‘Groot geworden, door klein te blijven’. Dat is het motto van schoonmaakbedrijf Multiservice, al meer dan 35 jaar actief in de stad en regio.

Een bedrijf waar ook eigenaar Herman Haakmeester nog gewoon meewerkt en dus in bedrijfskleding rondloopt. Hij besloot in 1980 voor zichzelf te beginnen. “Met een geleende ladder van mijn broer en voor 101,34 gulden aan materialen”, vertelt hij lachend. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot zo’n dertig medewerkers. Zo’n 25 jaar is Multiservice Zwolle gevestigd aan de Berkumstraat. Zowel bedrijven als particulieren kunnen er terecht voor schoonmaak, glasbewassing, vloeronderhoud, schilderwerkzaamheden, reparatiewerkzaamheden, het verhuur- of verkoop klaar maken van woningen, computerreiniging, anti-spinbehandeling en hulp bij calamiteiten.

Multiservice Zwolle kan, naast particulieren, momenteel vooral praktijken - van huisartsen, fysiotherapeuten en apothekers – als makelaars, kantoren en productiebedrijven tot haar klanten rekenen. “We hebben direct contact met onze klanten en het zijn vaste mensen die de vaste projecten doen”, benadrukt Vera Haakmeester. “We hechten veel waarde aan goed contact met onze klanten, evenals met onze eigen mensen.”

Een schone omgeving werkt gezond en prettig, maar bespaart ook kosten, weet Herman Haakmeester. “Een voorbeeld is het reinigen van houtwerk. Als je hout goed schoon houdt, blijft het langer goed en kan je de schilder uitstellen. Dat is snel verdiend.” Wie gebruik wil maken van de diensten van Multiservice Zwolle kan contact opnemen. Het schoonmaakbedrijf maakt dan geheel vrijblijvend een offerte op maat.

Multiservice Zwolle

Berkumstraat 90/92

8021 BS Zwolle

(038) 453 05 32

www.multiservicezwolle.nl

Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 13 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 13 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 13 uur geleden