Afbeelding

Tijd voor een pitstop bij Gait Rigter

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

De vakantie staat voor de deur. Het laatste waar je aan denkt, is een nieuw schooljaar. Daarom herinnert Profile Fietsspecialist Gait Rigter jou en je ouders er graag aan.

Niet om de lol voor nu te bederven, maar om ongemak in de nabije toekomst te voorkomen. Wie nu zijn fiets in orde laat maken, loopt straks niet het risico om te moeten wachten tot de fiets weer helemaal klaar is. Adri-Jan Rigter: “De laatste week voordat het nieuwe schooljaar begint, is het bij ons altijd verschrikkelijk druk. Onderhoud en reparaties vergen nu eenmaal tijd. De ene keer kan het heel snel, maar het gebeurt ook wel dat we een onderdeel moeten bestellen. Je kunt een leenfiets meekrijgen. Dan moeten alleen niet alle fietsen al zijn uitgeleend.”

Kortom, het is tijd voor een pitstop bij Gait Rigter en niet alleen voor scholieren. “Mensen die op fietsvakantie gaan, adviseer ik goed voorbereid op pad te gaan. Mijn ervaring is overigens dat velen dat ook doen. Bij ons kan je een pakket kopen met materiaal voor spoedreparaties zoals een band plakken. Een extra binnenband of twee extra spaken meenemen kan ook nooit kwaad.”

Vergelijkbare voorzorgsmaatregelen gelden voor mensen met een e-bike. “E-bikes zijn erg populair de laatste tijd. Ze zijn doorgaans van erg goede kwaliteit. Toch is het verstandig om er naar te laten kijken. Als er een onderdeel aan de e-bike moet worden vervangen, is het goed je te bedenken dat dit niet altijd binnen een dag lukt. De fietsen van tegenwoordig zijn complex qua techniek.”

Gait Rigter

Rembrandtlaan 70

8021 DJ Zwolle

(038) 453 15 27

www.gaitrigter.nl