Afbeelding

Beliani investeert 20 miljoen euro in nieuwe magazijnen

· leestijd 2 minuten Partnerbijdrages

Zwolle - Interieurwebshop Beliani neemt eind juni twee nieuwe magazijnen in gebruik, die momenteel in aanbouw zijn. Dankzij deze nieuwe magazijnen kan de online shop in designmeubels haar productaanbod en voorraad uitbreiden en wordt een snellere levertijd in Europa mogelijk gemaakt. Beliani levert in 11 landen, waarbij de Nederlandse markt wordt bediend vanuit Zwolle.

Het 20.000 m2 grote magazijn in Wietzendorf, gelegen tussen Hamburg en Hannover, wordt het centrale magazijn voor Europa. Het 6500 m2 tellende magazijn in Däniken (Zwitserland) ligt op een aantrekkelijke verbindingsroute waardoor de levertijd verkort kan worden.

De investering van meer dan 20 miljoen euro is noodzakelijk om de groei van de webshop in designmeubels te bevorderen volgens het motto ‘Wanneer je tot grote hoogtes wil stijgen, is een goed fundament noodzakelijk. De nieuwe infrastructuur biedt Beliani de mogelijkheid om de productbeschikbaarheid van Beliani te verhogen tot 94%, zodat Europese klanten hun producten sneller ontvangen. In sommige landen zoals Zwitserland zelfs nog dezelfde dag. In Nederland is deze ‘same day delivery’ nog niet direct aan de orde, maar als het eigenaar Michiel Straatman ligt wordt dit in de nabije toekomst ook voor Nederlandse klanten mogelijk. De uitbreiding betekent voor de Nederlandse markt al wel een vergroting van het productaanbod met 20%, met name in de categorieën lampen, tapijten en woonaccessoires. Deze worden aangeboden op www.beliani.nl.

Over Beliani

Beliani is het snelst groeiende e-commerce platform voor trendy designmeubels en woonaccessoires. Het assortiment bestaat uit producten als tuinmeubelen, bedden, slaapbanken, eettafels, stoelen en lampen, maar ook whirlpools en luxe baden. Allen met een strak en modern design en een luxe uitstraling. Door het uitschakelen van tussenhandel en door de inkoop rechtstreeks bij de fabriek te doen, krijgen klanten wereldwijd hoge kwaliteit tegen lage prijzen. Beliani is een van origine Zwitsers bedrijf en is aanwezig in 11 landen, waaronder Zwitserland, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Canada en de Verenigde Staten. In Nederland is Beliani bijna 3 jaar actief, in de vorm van een joint venture met een enthousiast en betrokken team.

Het Beliani principe:

  • Designmeubels voor lage prijzen: Beliani laat eigen ontwerpen in fabrieken produceren en ziet niet alleen af van dure showrooms, maar ook van onnodig dure tussenhandel. Kort gezegd: vanaf de fabriek bij de klant thuis met een prijsvoordeel tot 70%.
  • Eenvoudig besteld zonder verzendkosten: klanten kunnen vanuit hun luie stoel een nieuwe stoel bestellen, zonder de deur uit te hoeven en zonder verzendkosten te betalen. Banken en bedden worden standaard in de woning geleverd en Beliani biedt ook een montage-service.
  • 100 dagen bedenktijd: klanten kunnen meubels 100 dagen thuis houden en bij niet bevallen weer terugsturen. ‘De beste showroom is immers je eigen woonkamer’, aldus Beliani.
  • Risicovrij shoppen: klanten die liever pas betalen wanneer ze een product in huis hebben zitten goed bij Beliani. Het is mogelijk om 14 dagen na levering te betalen of om te betalen door te pinnen bij de chauffeur.
  • Hoogste kwaliteit en tot 5 jaar garantie: meer dan 400.000 tevreden klanten wereldwijd getuigen van de hoge kwaliteit.
Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50
Wethouder Dorrit de Jong probeert de 96-jarige Ger Bos te beschermen tegen de regen.
Ook Zwolle heeft nu eigen ANWB AutoMaatje Algemeen 17 apr, 17:37
Afbeelding
Genieten van slotpresentatie tijdens Klarinetweekend in Zwolle Algemeen 17 apr, 16:59