Afbeelding
Pedro Sluiter

Kapsalon Zizzers: hoge kwaliteit voor iedere portemonnee

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

De vaste en professionele kapsters Heidi en Ineke van Kapsalon Zizzers hebben het goed met hun klanten voor: ze bieden alle haarbehandelingen en ook nog eens tegen een gunstige prijs. Een afspraak maken is handig, maar zo binnenlopen kan ook.

Kapsalon Zizzers is een honderd procent Goldwell kapsalon en voert tevens het hoge kwaliteitsmerk KMS. Kwaliteit is dan ook nog een begrip bij de kapsalon. Dat uit zich in de professionele haarbehandelingen en klanten worden eveneens ontvangen in een prettige en gemoedelijke sfeer. Desondanks zijn de prijzen gunstig, zodat ook mensen met een wat kleinere beurs bij kapsalon Zizzers prima terecht kunnen.

Zo betalen dames en heren voor knippen slechts 17,50 euro; kinderen 15,50 euro. Zizzers heeft onder meer de dinsdag uitgeroepen tot ouder-kinderdag, waarbij ouder en kind (tot en met 14 jaar) zich beiden laten knippen en dan slechts 27,50 euro betalen. Kinderen zijn helemaal voordelig uit op woensdag. Knippen kost dan voor hen 12,50 euro. Donderdag is ‘ladies day’, wanneer dames voor knippen en kleuren 65 euro betalen. Deze aanbieding is geldig voor één kleur en voor dames met kort tot halflang haar. Uiteraard hebben ze wel keuze uit alle beschikbare kleuren.

Verder profiteren klanten van Zizzers van de ruime openingstijden. Ze kunnen er dagelijks terecht van 9.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 8.30 tot 14.00 uur. Een afspraak maken kan ook heel eenvoudig via de website www.kapsalonzizzers.nl.

Kapsalon Zizzers

Assendorperstraat 62

8012 CA Zwolle
(038) 423 21 88

www.kapsalonzizzers.nl