Afbeelding

Aftrap van een nieuw seizoen PEC Zwolle Street League

· leestijd 1 minuut Sport

ZWOLLE - Na drie succesvolle seizoenen start na de zomervakantie weer een nieuwe PEC Zwolle Street League. Ben je tussen de twaalf en vijftien jaar oud? Meld je dan nu samen met je vrienden/ vriendinnen aan.

De PEC Zwolle Street League is dé straatvoetbalcompetitie voor jongeren van twaalf tot en met vijftien jaar in Zwolle. Iedereen, uit elke wijk in Zwolle kan meedoen en speelt de thuiswedstrijden op een veld of plein in de eigen wijk. Dit veld mag het team zelf kiezen en wordt het eigen stadion. Bij uitwedstrijden gaat het team op bezoek bij een team uit een andere wijk. De wedstrijden worden gespeeld op vrijdagavond (niet tijdens de schoolvakanties). Iedereen speelt ongeveer acht wedstrijden. De competitie eindigt in december met een finaleronde. Na de kerstvakantie start er weer een nieuwe competitie.

Scoren van Likes
Bij de PEC Zwolle Street League gaat het om het verzamelen van likes. Deze likes scoor je niet alleen door de wedstrijden te winnen, maar ook door je sportief te gedragen tijdens het voetballen en door je in te zetten voor jullie eigen wijk. Bijvoorbeeld het opruimen van zwerfafval, een oude buurvrouw helpen in de tuin of een voetbaltoernooi organiseren voor andere mensen in de wijk! Daarnaast scoor je extra Likes door mee te doen aan de thema-avonden die in de winterperiode worden georganiseerd voor alle spelers.

Begeleider
Elk team heeft een begeleider nodig. Deze begeleider is het aanspreekpunt voor de organisatie van de PEC Zwolle Street League. Dit kan bijvoorbeeld een ouder zijn of een bekende uit de wijk. Deze begeleider moet achttien jaar of ouder zijn.

Inschrijven

Vind jij het geweldig om te voetballen met vrienden/ vriendinnen? En ben je tussen de 12 en 15 jaar oud? Schrijf je dan snel in voor dé straatvoetbalcompetitie van Zwolle! Dit kan via deze website. Inschrijven kan per team, maar ook individueel. Op 16 septemer sluit de inschrijving. Voor vragen kun je contact opnemen met Dion Reijnen, projectleider van de PEC Zwolle Street League. Je kunt Dion bellen op 06-31574297 of mailen naar dion@peczwollestreetleague.nl.

De PEC Zwolle Street League is een samenwerking tussen: PEC Zwolle United, PEC Zwolle, SportService Zwolle, DeltaWonen, De Rabobank, Travers Welzijn en het Deltion College.