Ekoplaza Zwolle introduceert dagelijkse boodschappen service

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Biosuper Ekoplaza introduceert thuisbezorging op dezelfde dag met behulp van het Zwolse bedrijf SuperBuddy. In 5 postcode gebieden in Zwolle is het vanaf nu mogelijk om op dezelfde dag je boodschappen te bestellen én al binnen 2 uur in huis te hebben.

De retailmarkt heeft steeds meer behoefte aan thuisbezorging van boodschappen. Tijd is erg kostbaar en we worden over het algemeen steeds drukker. Ekoplaza zorgt er in samenwerking met SuperBuddy voor dat je je tijd beter kunt verdelen. Je hoeft de winkel zelf niet meer in te gaan, maar kunt op elk moment van de dag je boodschappen bestellen. Ze worden vervolgens dezelfde dag nog bezorgd, indien gewenst binnen 2 uur. Je hoeft ook niet meer lang thuis te blijven want ze worden bezorgd in een tijdvak van 30 minuten.

Ekoplaza, met 75 filialen de grootste biologische supermarkt van Nederland, heeft momenteel 1 vestiging in Zwolle. Deze vestiging is nu aangesloten op het SuperBuddy systeem. SuperBuddy is een sociaal boodschappen platform dat ten doel heeft om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer aan het werk te helpen.

Het bestellen van je boodschappen wordt gedaan op de website van SuperBuddy. De boodschappen worden bezorgd door buddies uit je eigen buurt, die op deze manier wat kunnen bijverdienen en maatschappelijk betrokken worden. De buddies zijn speciaal getraind om de meest verse producten uit te kiezen. Ze letten op de houdbaarheidsdatum en kijken goed naar het fruit wat ze meenemen. Zo weet je zeker dat de boodschappen worden gedaan op dezelfde manier als wanneer je het zelf zou doen. Is er een product niet? Dan neemt de buddy in overleg een alternatief mee. Je wordt dus nooit verrast met ontbrekende producten.

Buddy Teun vertelt enthousiast over zijn werk: “Het is leuk om wat bij te kunnen verdienen door mensen te helpen die zelf geen tijd hebben of helaas niet meer in staat zijn om boodschappen te doen. Ik krijg ook nog eens wat extra lichaamsbeweging! Het is gewoon hartstikke leuk om te doen en ik kan het goed combineren met mijn schooltijden.”

Verdere informatie

SuperBuddy is een internet platform dat buddies en klanten aan elkaar koppelt op basis van locatie. Momenteel zijn ze actief in Zwolle en in Bodegraven. Het sociale contact tussen buddy en klant staat centraal en daar wordt veel waarde aan gegeven. Ook de smakelijkheid, versheid en herkomst van de boodschappen is belangrijk.

Ekoplaza is de grootste biologische supermarktketen van Nederland. De biologische keten staat bekend om het eerlijke voedsel, zonder onnodige toevoegingen of kunstmatige geur-, kleur-, en smaakstoffen. Het motto? Een aarde die goed behandeld wordt, levert gezonde, smakelijke, biologische producten op.

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 27 mrt, 17:47
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 27 mrt, 17:03
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 27 mrt, 16:37