Afbeelding

G&W GezondheidsWinkel geeft gratis gezonde boodschappen weg deze zomer

Partnerbijdrages

Wat is er nou leuker dan snel en makkelijk sparen voor gratis producten? Gedurende de zomermaanden krijgen klanten bij G&W GezondheidsWinkel de gelegenheid om te sparen voor gratis producten, terwijl ze hun gebruikelijke boodschappen doen.

In de periode van 4 juli tot en met 24 september ontvangen klanten een stempel bij elke 5 euro die ze besteden bij G&W Gezondheidswinkel. Bij een aantal speciaal geselecteerde producten ontvangt men zelfs een extra stempel. Een spaarkaart is vol met twintig stempels. Dat gaat snel en een volle spaarkaart is goed voor een unieke ’G&W Goody Box’ ter waarde van ruim 50 euro. Deze box bevat onder meer frisse voetenbalsem en huidgel, biologische havermout, topwijn, handcrème en lippenbalsem van het kwaliteitsmerk Alviana én kortingsstickers voor nog meer gezond voordeel.

Wie doorspaart voor vijftig stempels, ontvangt de ’King Size Goody Box’ ter waarde van 150 euro. Hierin zit onder meer zachte bloemenhoning, twee Cañada de la Encina sterrenwijnen, Massage Spierolie, Alviana dag- en nachtcrème, it’s Amazing kruiden, it’s Pure voedingssupplement, kortingsstickers en nog veel meer. Eenmaal een volle spaarkaart ingewisseld voor een ’G&W Goody Box’, kan men gewoon weer opnieuw beginnen met sparen.

Klanten kunnen dus de hele zomer snel en makkelijk sparen voor gratis boodschappen en zo geheel gratis kennismaken met de producten van G&W GezondheidsWinkel aan de Vispoortenplas 2 of G&W GezondheidsDrogist Schuttelaar aan de Luttekestraat 23.