Specsavers Zwolle deelt gratis achterbankbingo uit

Partnerbijdrages

Om de jongste vakantiegangers op speelse wijze te informeren dat goed zicht in het verkeer heel belangrijk is, heeft Specsavers in samenwerking met de ANWB een speciale – Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet - editie van de Achterbankbingo ontworpen.

Het spel is eenvoudig: kijk onderweg in de auto of je de items op je bingokaart ziet, kruis ze aan of kleur ze in en wie als eerste alles gespot heeft, wint het spelletje. Zo worden ook de kleinste bijrijders op de achterbank gestimuleerd om niet alleen goed op te letten in het verkeer, ze hoeven zich nu ook niet langer te vervelen. De Achterbankbingo is gratis af te halen bij Specsavers Zwolle.

De give-away is onderdeel van een gezamenlijke voorlichtingscampagne van ANWB en Specsavers om het belang van goed zicht in het verkeer breed onder de aandacht te brengen.

En voor wie dan toch in de winkel is, kan gelijk een afspraak maken om de ogen te testen. In voorbereiding op een vaak lange autorit richting de vakantiebestemming is het goed om te beoordelen of het zicht de verkeersveiligheid wellicht beïnvloedt. En een goede voorbereiding op de vakantie, is immers het halve werk. De AchterbankBingo is ook te downloaden op de website van Specsavers en de ANWB.

Huib Veurink
Berkum treft Scherpenzeel Sport 22 uur geleden
Afbeelding
Zwollenaar Lieuwe Siebe de Jong exposeert in Stadkamer met foto's uit vergeten oorlogen Algemeen 23 uur geleden
VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden gisteren
Afbeelding
Inschrijvingen voor de HBO Bruisweek 2024 zijn geopend Algemeen gisteren
Afbeelding
Cinekid presenteert in Filmtheater Fraterhuis: Vos en Haas redden het bos Algemeen 18 apr, 09:43
Afbeelding
Graasseizoen weer van start voor Zwolse schaapskudde Algemeen 17 apr, 18:14