Start running therapie 'Ontspannen door inspannen'

Algemeen

In september gaat Mindfit starten met runningtherapie ‘Ontspannen door inspannen’. Deze training is voor volwassenen die meer energie willen en minder last willen hebben van spanning- en somberheidsklachten. Voor volwassenen die weer lekker in hun vel willen zitten. De training vindt plaats in het park bij Stadshagen, vertrekpunt Eerdelaan 43.

Hardlopen heeft een positief effect op de stemming en het zelfvertrouwen van mensen. Het is een goede manier om spanning- en somberheidsklachten te voorkomen en te verminderen.

De training bestaat uit 12 bijeenkomsten van 1 uur. Er wordt met een rustig tempo gestart en op basis van eigen kunnen wordt het tempo verhoogd. Tijdens de hardlooptraining staat niet de prestatie, maar het plezier en de ontspanning voorop!

Praktische informatie
Om deel te kunnen nemen aan deze training is een verwijzing van de huisarts nodig voor de basis GGZ.Voorafgaand aan de training vindt een intakegesprek plaats. De trainingstijden zijn op maandag van 09:00 uur tot 10.00 uur en op donderdag van 09:00 uur tot 10.00 uur.

Op twee maandagen wordt de training voorafgegaan door een informatiebijeenkomst van anderhalf uur. Deze bijeenkomsten gaan over de relatie tussen spanning en stemming en over het nut van positief denken.

Informatie en aanmelden
Voor meer informatie of voor aanmelding kan de deelnemer contact opnemen met het secretariaat van Mindfit, 088- 6463348 of secretariaat@mindfit.nl. Zie ook www.mindfit.nl