Afbeelding
Eva Posthuma

Fiets & Geniet houdt Tripelmiddagen

Algemeen

ZWOLLE – Fiets & Geniet houdt ook deze zomer weer Tripelmiddagen. Dat betekent dat er in één week drie middagen wordt gefietst.

Er zijn steeds twee tochten: één van ongeveer 15 en één van ongeveer 30 kilometer. De deelnemers gaan niet drie dagen achter elkaar fietsen; na elke fietsdag is er een rustdag. Wie één, twee of alle drie de middagen wil meefietsen, is welkom. Vooraf aanmelden hoeft niet. Het is wel belangrijk op tijd, vóór 13.00 uur aanwezi te zijn, zodat de groep op tijd kan vertrekken. De fietssnelheid is maximaal 15 kilometer per uur en er is voldoende begeleiding aanwezig. Bel voor meer informatie over de fietstochten (038) 337 50 99.

De groep vertrekt op maandag 1 augustus om 13.15 uur richting Wapenveld vanaf buurthuis Spoolde aan de Nilantsweg 109. Op woensdag 3 augustus is het vertrek om 13.15 uur vanaf WijZlocatie De Pol aan de Gelijkheid 1 in Zwolle-Zuid. De rit gaat dan richting Heino. WijZlocatie De Terp aan de Radewijstraat 1 is op vrijdag 5 augustus om 13.15 uur de vertreklocatie. De fietstocht gaat dan richting Dalfserveld.

De inschrijfkosten zijn voor iedereen 2,50 euro per middag. Daarvoor krijgen ze onderweg een verrassing en bij terugkomst een kop koffie of thee.