Concert Tribute To The Cats Band

Algemeen

De 'Tribute To The Cats Band' treedt zaterdag 17 september op in Sporthal 'De Lange Slag' in Wijhe. Het is inmiddels alweer zeven jaar geleden dat ze voor de laatste keer in Wijhe opgetreden hebben.

In de jaren ’60 veroverde de popgroep The Cats harten en hitlijsten met melancholische rock, dat later werd aangeduid als de Volendamse “palingsound”.

In 2002 werd in Volendam een muzikaal eerbetoon gebracht aan deze legendarische band. Het bleef niet bij dit eenmalige optreden, want de wijze waarop de Tribute To The Cats Band de hits van hun dorpsgenoten nieuw leven in hadden geblazen vroeg om een vervolg.

Inmiddels zijn we ruim 12 jaar en meer dan 500 concerten verder. “Lea”, “Why”, “Marian”, “Times were when” en niet te vergeten de wereldhit “One way wind” zorgen voor wekelijks in het land voor een feest der herkenning. Bij de grote schare fans die zich inmiddels rond de band heeft verzameld sluiten zich ook steeds meer jonge mensen aan, omdat ze aan een avondje Catsmuziek veel gezelligheid en plezier beleven. Piet Schilder, Kees Plat, Thoom Veerman, Nico Tol, Harmen Veerman, Jan Veerman en de “jonkies” Cees Veerman en Jack Stroek.

Deze avond kun je kiezen uit een verhoogde tribune zitplaats of eens staanplaats. De deuren op 17 september zijn geopend om 20.00 uur, einde van dit optreden is 01.00 uur.

Kaarten zijn verkrijgbaar via de website www.deoranjerie.com. Voor verdere informatie kunt u bellen naar 0570-521236.

Afbeelding
Hedon Talent Support slaat handen ineen met Tricklebolt naar herontdekking van de band Algemeen 16 uur geleden
Afbeelding
Grootschalig Faunaonderzoek in Zwolle onthult kansen voor natuurbehoud en beheer Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Foodtruckfestival HOPPAAA! met borrelplanken en kwaliteitswijnen in het Twistvlietpark Algemeen 19 uur geleden