Zaalvoetbalprojecten WRZV krijgen vervolg

· leestijd 1 minuut Sport

ZWOLLE - De jeugdzaalvoetbalacademie, WRZV Futsal League en WRZV VO Scholencompetitie krijgen dit seizoen een vervolg. De WRZV organiseert deze jeugdactiviteiten in samenwerking met SportService Zwolle en de KNVB, vanuit de sportimpuls ‘zaalvoetbal in Zwolle’.

Elke vrijdagavond om 18.00 uur biedt de WRZV-jeugdzaalvoetbalacademie trainingen aan. Deelname aan de trainingen in het najaar zijn kosteloos. De jeugdacademie is bestemd voor meisjes en jongens in de leeftijd van tien tot en met zestien jaar. Aanmelden is niet noodzakelijk maar wel een pre. Heb je interesse om deel te nemen? Stuur een mail naar secretaris@wrzvzaalvoetbal.nl.

WRZV Futsal League

Afgelopen seizoen hebben ruim zeventig jongeren deelgenomen aan de eerste editie van de WRZV Futsal League in de WRZV-hallen. Ook komend najaar wordt er een jeugdcompetitie georganiseerd voor kinderen in de leeftijd van 15 tot en met 18 jaar. De wedstrijden worden gespeeld op woensdagmiddag van 16.30 tot 18.30 uur en starten in september. Deelname is kosteloos. Deelnemende teams krijgen een compleet WRZV-tenue in bruikleen, maar eigen tenues zijn ook welkom. De teams mogen door de deelnemers zelf worden samengesteld. Dat kan vanuit Zwolse woonwijken, verenigingen, maar ook gewoon met vrienden. Individueel aanmelden hiervoor is ook mogelijk. De deelnemende jeugdteams worden tijdens de wedstrijden begeleidt door de WRZV-trainers.

De VO Scholencompetitie is in samenwerking met onderwijsinstellingen tot stand gekomen. Eind vorig seizoen speelden scholieren van het voortgezet onderwijs zes speelrondes tegen elkaar.

“We staan aan de vooravond van een nieuw zaalvoetbalseizoen. Er zijn weer veel zaalvoetbalactiviteiten voor een brede doelgroep. Komend seizoen wordt er weer volop in de zaal gevoetbald door de jeugd, senioren en natuurlijk onze voetballers met een lichamelijke of geestelijke beperking van WRZV de Boog. Er is voor iedereen plek. Dat is ons streven en hiervoor is het ooit, bijna veertig jaar geleden, opgericht door Joop van Ommen en zijn WRZV-kompanen”, aldus WRZV-voorzitter Freddy Eikelboom.

Huib Veurink
Berkum treft Scherpenzeel Sport 7 uur geleden
Afbeelding
Zwollenaar Lieuwe Siebe de Jong exposeert in Stadkamer met foto's uit vergeten oorlogen Algemeen 8 uur geleden
VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 9 uur geleden
Afbeelding
Cinekid presenteert in Filmtheater Fraterhuis: Vos en Haas redden het bos Algemeen 11 uur geleden
Afbeelding
Graasseizoen weer van start voor Zwolse schaapskudde Algemeen 17 apr, 18:14
Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50