Afbeelding

Vijf Zwolse teams naar knockout-fase van districtsbekertoernooi

Sport

ZWOLLE - CSV ‘28, SVI, Zwolsche Boys plus twee teams van Berkum hebben zich geplaatst voor de eerste knock out-fase van het toernooi om de districtsbeker.

In een groep met Nieuwleusen, USV en Dalfsen finishte CSV ‘28 knap als eerste. Zaterdag speelde het de laatste wedstrijd met 3-3 gelijk tegen Dalfsen. Derdeklasser SVI herstelde zich van het gelijkspel tegen VSW met overwinningen op de lager geklasseerde zondagclubs Wesepe (4-1) en Broekland (3-0). VSW won met 3-1 van Wesepe en verloor met 3-1 van Broekland. Zwolsche Boys rekende af met VEVO, Hoonhorst en Vilsteren.

Berkum was het aan haar stand verplicht om de volgende ronde te halen in een poule met stadsgenoot ZAC, Heino en Schalkhaar en stelde niet teleur. Na de 0-5 bij ZAC won het met 2-1 van Heino en met 3-2 van Schalkhaar. ZAC verloor ook van Heino en Schalkhaar.

Zaterdag speelde Berkum 2 met 1-1 gelijk tegen HTC en dat was na twee eerdere zeges voldoende om door te bekeren in een groep met Ulu Spor en Hatto Heim.

Huib Veurink
Berkum treft Scherpenzeel Sport 10 uur geleden
Afbeelding
Zwollenaar Lieuwe Siebe de Jong exposeert in Stadkamer met foto's uit vergeten oorlogen Algemeen 11 uur geleden
VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 12 uur geleden
Afbeelding
Cinekid presenteert in Filmtheater Fraterhuis: Vos en Haas redden het bos Algemeen 14 uur geleden
Afbeelding
Graasseizoen weer van start voor Zwolse schaapskudde Algemeen 17 apr, 18:14
Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50