Afbeelding

Afslanken lukt bij Power Sculpting Zwolle

Partnerbijdrages

“Voor vrouwen en mannen die willen afvallen maar onvoldoende resultaat met sporten boeken, is het BodySculpting afslanksysteem ideaal”, vertelt Sabrina Tiebosch van Power Sculpting Zwolle.

“Een behandeling van 32 minuten staat gelijk aan twee tot drie uur sporten (zeshonderd situps en achthonderd dijbeenspier-oefeningen). Het apparaat werkt op specifiek aangegeven probleemgebieden, zoals buik, dijen, billen, heupen en taille. Een totaal van tien behandelingen in vier à vijf weken met voeding en lifestyle-adviezen resulteert in een zichtbaar en meetbaar verlies van centimeters. De Bodysculpting versterkt spieren en verwijdert gifstoffen, helpt bij afbraak van vet en cellulitis, verbetert de circulatie en lymfeafvoer, zorgt voor een versnelling van de spijsvertering en verlichting van pijn en spanningen. Daarnaast helpt het apparaat ook bij bekken-instabiliteit, fybromyalgie, MS en RSI.

Mail voor vrijblijvende informatie of een proefbehandeling naar info@powersculpting.nl, kijk op de website www.powersculpting.nl of bel 06-170 72 084.