Afbeelding

Roosdorp Opticiens houdt Open Dagen

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Roosdorp Opticiens houdt, in samenwerking met Bausch+Lomb, op vrijdag 9 en zaterdag 10 september speciale open dagen waar bezoekers alles kunnen vragen over multifocale lenzen en waar ze vrijblijvend kunnen proberen of het iets voor hen is.

“Armen die te kort zijn om de krant nog te kunnen lezen. Drie leesbrillen thuis en een voor in de auto. SMS’jes die niet te lezen zijn. Na je veertigste word je er een keer mee geconfronteerd dat je ogen, als gevolg van een natuurlijk proces, slechter worden. Multifocale lenzen zijn ideaal voor mensen die nu al lenzen of een bril dragen, maar merken dat lezen lastiger wordt”, aldus Marieke Korsius, optometrist bij Roosdorp Opticiens.

“Veel mensen grijpen eerst naar een leesbrilletje, maar hebben er al snel zes of zeven, omdat ze ‘m overal nodig hebben. Anderen doen niets, omdat ze zich met leesbril ‘oud’ voelen. Het voordeel van multifocale lenzen is dat je er niets van ziet, dus gewoon jezelf blijft, terwijl je toch overal scherp ziet”, legt Marieke uit. “Zo’n lens zit heel ingenieus in elkaar en je hoeft helemaal niets te doen, het gaat vanzelf. Maar de precieze werking leggen we op de open dagen duidelijk uit. Tevens kunnen mensen de multifocale lens van Bausch+Lomb dan een maand lang gratis uitproberen. De lenzen zijn gemaakt van super zuurstofdoorlatend materiaal en voelen zeer comfortabel aan.”

Wie de lenzen wil uitproberen, wordt geadviseerd een afspraak te maken. Voor informatie kunnen geïnteresseerden op vrijdag 9 en zaterdag 10 september van 09.00 tot 18.00 uur gewoon binnenlopen.

Roosdorp Opticiens

Groot Wezenland 9

8011 JV Zwolle

(038) 428 11 28

www.roosdorp.nl

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 7 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 7 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 8 uur geleden