Afbeelding

Sani-Dump biedt A-merken tegen bodemprijzen

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Sanitair specialist Sani-Dump heeft donderdag in Zwolle haar 29e vestiging geopend. “Klanten vinden bij ons alle grote merken die we tegen absolute bodemprijzen aanbieden”, aldus Marcel van der Wiele. Geen restpartijen maar alles nieuw, we dumpen de prijzen zeggen we met trots!

In de opvallend lichte showroom aan de Marconistraat staat een groot deel van het assortiment opgesteld. Van der Wiele: “We bieden alles op het gebied van sanitair, zoals badkamermeubels, douchecabines en toiletten. Daarnaast hebben we noviteiten als sunshowers én een hele grote tegelafdeling.” Sani-Dump kiest heel bewust voor A-merken die ze nieuw, direct van de fabriek, krijgt geleverd. “A-merken leveren producten van hoge kwaliteit. Deze leveranciers hebben bovendien een degelijke ondersteunig mocht er toch iets mis gaan. We hebben twintig jaar ervaring en een sterke positie in de markt. Zodoende kunnen we gunstig inkopen en dat voordeel weer aan consument terug geven”, legt Van der Wiele uit. Hij vindt het belangrijk dat klanten van Sani-Dump goed advies krijgen en rustig en in een ontspannen sfeer hun aankopen kunnen doen. “Bij onze advisering maken we gebruik van een luxe uitvoering van 3D-presentatie. We krijgen van onze leveranciers de digitale beelden van hun producten die we in de presentatie opnemen. Zodoende zien klanten precies hoe hun badkamer of toilet eruit komt te zien.”

Zwolle was volgens Van der Wiele voor Sani-Dump nog een ‘witte vlek’ op de kaart. “Er is ons vaak geadviseerd ons hier te vestigen. Nu is het gelukkig zover. De eerste ervaringen zijn goed: Zwollenaren zijn prettig publiek!”

Sani-Dump

Marconistraat 10

8013 PK Zwolle

(038) 737 00 67

www.sanidump.nl