Afbeelding

Word fit en gezond met hulp van Rico's personal training studio

Partnerbijdrages

De meeste leden van Rico’s Personal Training Studio werken er aan om fit, sterk en soepel te zijn en bovendien een sportief en gezond uiterlijk te hebben. Ook gevorderde sporters in veel disciplines hebben baat bij de trainingen van Ricardo van den Bos.

“Leden trainen het hele lichaam met gevarieerde oefeningen, waardoor alles elkaar versterkt”, legt hij uit. “Het is voor mij een plezier om mensen te helpen hun sportieve doelen te behalen. Trainingsmethodes, techniek en motivatie zijn belangrijke onderdelen. Je kunt intensief trainen maar als je de verkeerde techniek uitvoert, zal het gewenste effect niet worden behaald. Daarom is aandacht van de trainer erg belangrijk, bijvoorbeeld dat sporters tijdens de oefeningen worden gecorrigeerd. Of dat er juist wordt gezegd wat er goed gaat. Daar heb je wat aan én dat motiveert.”

Rico’s Personal Training Studio is een trainingsstudio waar wordt getraind in kleine groepen. Ook voor personal training zijn sporters er aan het juiste adres. Populair is bovendien de Combo-circuittraining, de perfecte manier om fitter te worden en er nog beter uit te gaan zien.
Nieuw is de kickboks zaktraining, waar ook beginners al op hun plek zijn. De training is een total body workout en omvat een uur lang lekker intensief bezig zijn met het verbranden van vet, techniek, lenigheid, conditie, kracht snelheid en explosiviteit.

Sporters betalen bij Rico’s Personal Training Studio geen inschrijfgeld en het lidmaatschap is maandelijks opzegbaar.


Rico’s Personal Training Studio
Ossenkamp 2A
8024 AE Zwolle
06-270 08 785

www.rtps.nl

Afbeelding
Werkzaamheden spoorbrug op de Vecht: Stremming vaarwegverkeer Algemeen 6 uur geleden
Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 23 uur geleden