Afbeelding

Tyrepoint Zwolle groeit uit tot full-service garagebedrijf

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Tyrepoint Zwolle heeft weer een nieuwe specialist gecontracteerd. Remon van den Berg komt, met zestien jaar ervaring bij een Opel-dealer, het team versterken. Zijn specialiteiten zijn (Airco) onderhoud, APK, automaatbakken spoelen en diagnose.


“We krijgen steeds meer vraag naar onderhoud”, legt eigenaar Erik Rodink uit. “Dan vind je ook storingen, wordt het drukker en dat was de reden dat we een tweede monteur met alle papieren hebben aangenomen. Met Remon zijn we uitgegroeid tot een full-service autobedrijf voor alle merken.” In 2015 met z’n drieën begonnen, is Tyrepoint Zwolle uitgegroeid naar zeven mensen. Rodink: “We zien steeds meer klanten van dealers komen. Ze waarderen bij ons vooral het één-op-één contact met de monteur, zodat ze precies weten wat er met hun auto gebeurt.”
Voor Van den Berg betekent de overstap naar Tyrepoint Zwolle een verbreding van zijn kennis en ervaring. Gespecialiseerd in APK, onderhoud en diagnose kan hij nu aan alle merken werken. BMW heeft wel zijn bijzondere interesse. Zijn vrije uren steekt hij vooral in de driftsport, waarvoor hij de auto’s (vaak BMW’s) technisch klaarmaakt.


Alle monteurs bij Tyrepoint Zwolle zijn goed opgeleid en de moderne bedrijfshal is ingericht met het juiste materieel, waaronder een remmentestbank en een speciaal testapparaat voor de airco. Verder biedt TyrePoint Zwolle automaatbak- en versnellingsbakspoeling aan. Auto’s gaan tegenwoordig namelijk veel langer mee. Bij een hoog kilometrage is het verstandig de automaat- of versnellingsbak eens goed te reinigen. De auto gaat daardoor weer prettiger en zuiniger rijden.


Klanten die bij TyrePoint Zwolle hun APK laten uitvoeren, weten waar ze aan toe zijn. Vooraf is duidelijk wat ze voor de APK betalen. De monteurs stellen hun klanten centraal en adviseren wat er aan de auto moet gebeuren. Eventuele reparaties gaan altijd in overleg.


TyrePoint Zwolle is bovendien zeer flexibel bij het inplannen van afspraken. Het bedrijf is gespecialiseerd in banden en wielen, maar tevens hét adres voor APK, onderhoud, schadeherstel, spotrepair en carcosmetics.


TyrePoint Zwolle,
Ceintuurbaan 34b,
8024 AA Zwolle
(038) 202 20 30,


www.tyrepointzwolle.nl