Nieuw in Zwolle: Praktijk 9 Verlies & Levensvragen

Partnerbijdrages

Praktijk 9 biedt psycho sociale hulpverlening bij verlies en levensvragen. Het kan gaan om verlies door overlijden van dierbaren, maar ook verlies van gezondheid, relatie, werk of zingeving.

In mijn praktijk, aan de Bergkloosterweg 9, begeleid ik jongeren, volwassenen en professionals die te maken hebben met levensvragen en verlies. Mijn specialisatie is ouderschap anders dan verwacht of gewenst. Denk daarbij aan problemen tijdens zwangerschap, kinderloosheid, te vroege geboorte en hoe om te gaan met chronische- en/of ernstige ziekte of handicap van je kind.

In de begeleiding onderzoeken we de impact van het verlies op je leven. Er is ruimte voor emoties en wat je nodig hebt om afscheid te kunnen nemen. Zodat jij weer genoeg veerkracht krijgt om, met dit verlies, verder te kunnen met je leven. Ook is er aandacht voor je leef – en werkomgeving, omdat deze van invloed zijn op je mogelijkheden en welzijn.

Ik geef informatie over praktische en juridische zaken . De begeleiding wordt afgestemd af op jouw vraag, wens en tempo. De frequentie van de begeleiding kan variabel zijn en op elke gewenste locatie plaatsvinden.

Wil je meer weten of heb je vragen?

Kijk op mijn website www.praktijk9.nl of mail naar info@praktijk9.nl .

Telefonisch ben ik bereikbaar op 06 44 04 35 00.

Christa Haak

Psycho sociaal therapeut.

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 9 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 9 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 10 uur geleden