Afbeelding

Uw auto klaar voor de winter met de MijnKia Testdag bij Van Mossel Kia Zwolle

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Zwolle - Van Mossel Kia Zwolle is vrijdag 16 september officieel geopend met een wel heel bijzondere actie: “Hou ‘m vast”. Tijdens de openingsshow maakte de uitgekozen kandidaten kans op 1 jaar gratis in een Kia Picanto te rijden, wie het langst de auto vasthoudt heeft de actie gewonnen.

Het nieuwe pand is net klaar en daar zijn we mega trots op. Tijdens de opening kregen de gasten onder andere een rondleiding door de vestiging. Een vestiging met de ultieme Kia beleving, een prachtige showroom met nieuwe en gebruikte Kia modellen en een werkplaats met de nieuwste apparatuur.

De actie: een aantal kandidaten uit het rayon Zwolle hebben deelgenomen. Deze personen moesten een Kia Picanto staand met 1 hand vastgehouden in onze showroom en kregen 5 minuten per uur dispensatie voor noodzakelijke verfrissing. Degene die de auto het langst vast wist te houden werd de winnaar van deze prachtige prijs. Vrijdag 16 september startte de actie om 20 uur. Er stond een heuse tribune in de showroom voor de supporters, welke de deelnemers kwamen steunen. Daarnaast was er een DJ die zorgde voor de juiste sfeer en natuurlijk een hapje en een drankje.

De winnaar van Zwolle is Marisol Anthony zij wist de auto tot zaterdagnacht 05:08 vast te houden, zij heeft de auto 32 uur vastgehouden!

Deze ludieke actie trok veel aandacht, er kwamen veel bezoekers die de kandidaten hebben aangemoedigd. Zelfs de landelijke media schonk aandacht aan dit spektakel!

De Van Mossel Automotive Groep is in ruim 65 jaar uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de autobranche met meer dan 30 dealervestigingen, 10 autoschadeherstelbedrijven, 3 Mega Occasion Centra en een zeer ambitieuze leaseholding. Persoonlijke aandacht, gastheerschap en een uitstekende dienstverlening zijn kenmerkend voor het familiebedrijf. Het Van Mossel motto luidt niet voor niets: “Van Mossel biedt meer dan u verwacht” en men maakt dit dan ook graag waar!

www.vanmosselkia.nl