Afbeelding

Bodylifeplan viert koperen jubileum

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

De kleinschalige bewegingsstudio Bodylifeplan aan de Van Karnebeekstraat bestaat in oktober 12,5 jaar. De formule ‘hoofd, hart en lichaam in balans brengen en houden’ is al jaren een stevig fundament, gedragen door BGN gewichtsconsulent Marian van Ast:

”Sporten en gezond eten is uiteraard belangrijk, maar om deze goede gewoonten vast te houden is het cruciaal om de oorzaken van emotie-eten aan te pakken. Dat doe ik door coaching gebaseerd op NLP en de MatriXmethode. Dit is een effectieve gesprekstechniek, waarbij je niet ‘de diepte in hoeft’, maar het zet je wel in je kracht. Mijn motto is dat je afvalt door regelmatig en voldoende te eten.”

Sporter van het eerste uur, Cobien Haasjes, vertelt over haar ervaringen met Bodylifeplan: “In een roerige periode in mijn leven voelde ik dat ik meer uit mijn hoofd in mijn lijf moest komen. Bovendien wilde ik conditie opbouwen voor mijn reis naar India. In mijn jaren bij Bodylifeplan ben ik van Bourgondiër naar meer bewuste Bourgondiër veranderd. Mijn kennis van gezonde voeding is toegenomen, uitspraken van Marian als ‘meer eten om af te vallen’ en ‘het motortje moet blijven branden’ spreken mij zeer aan. Het sporten op afspraak is een goede stok achter de deur. Veilige sfeer door kleinschalig- en laagdrempeligheid. Ook mooi vind ik dat Marian samenwerkt met bijvoorbeeld Care for Women en het KAC (Accupunctuur). Marian denkt met je mee, reikt aan, biedt een luisterend oor, oordeelt niet en is flexibel. Als je binnenkomt ‘leest’ ze hoe je je voelt, dat geeft haar betrokkenheid weer.”