Afbeelding
Erik-Jan Berends

Reuvers Sport, de all-round sportzaak voor het hele gezin

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Reuvers Sport in de Assendorperstraat is wellicht de meest allround sportzaak van Zwolle. Het hele gezin kan er slagen en bovendien is een goede service bij de zelfstandige sportzaak nog een begrip.

Uiteraard kunnen voetballers er voor hun uitrusting terecht, maar ook op het gebied van tennis, hockey, indoorsporten, ballet, turnen en badkleding grijpen klanten bij Reuvers Sport niet gauw mis.

Om wat voorbeelden te noemen: vorig jaar kwam de speciaalzaak met de merken Sjeng en Li-ning met een wintercollectie voor tennissers. Dat was zo’n succes, dat dit aanbod deze winter een vervolg krijgt. Verder kan Reuvers Sport hockeyers voortaan, naast de topmerken Adidas en Reece, ook het merk Brabo bieden. Schoenen van Asics zitten eveneens in het assortiment.

De schoenen van Mizuno zijn na de Olympische Spelen mateloos populair bij de volleyballers. Indoorsporters als volleyballers, badmintonners en handballers kunnen voor een breed assortiment bij Reuvers Sport terecht. Dat geldt overigens ook voor zwemmers. De sportzaak heeft het hele jaar door badkleding, met name van de merken Arena en Speedo. Adidas is daar onlangs aan toegevoegd. Zwolse zwermverenigingen en diverse reddingsbrigades kiezen Reuvers Sport als hun leverancier. Maar ook ouderen die gebruikmaken van het therapiebad, weten de weg naar de Assendorperstraat goed te vinden.

Reuvers Sport heeft bovendien een plus-collectie tot maat 50. Sporters met een grotere maat kleding en/of schoenen zijn daarvoor ook aan het juiste adres.

Reuvers Sport

Assendorperstraat 126

8012 CC Zwolle

(038) 421 66 75

www.reuverssport.nl

Ook te vinden op Facebook, Twitter en Instagram