Afbeelding

Spelers PEC Zwolle presenteren zich tussen bolides

Partnerbijdrages

Tussen de glimmende bolides werd woensdag 7 september de eerste grote businessclubavond van PEC Zwolle gehouden in de showroom van Wensink Mercedes-Benz.

De selectiespelers kwamen in hun nieuwe wedstrijdtenue van de trap of stapten uit aansprekende modellen. Zo werd de nieuwe spits Nicolai Brock-Madson gepresenteerd in de gloednieuwe C-Klasse Cabriolet. Ook waren de populaire Zwolse rappers Typhoon en Rico aanwezig. Ruim driehonderd aanwezigen kregen een fantastische avond aangeboden. Joost Broerse, commercieel directeur van PEC Zwolle, en Gert van Kooy, directeur Mercedes-Benz Cars binnen Wensink, heetten de businessclub welkom. Voorzitter Adriaan Visser vertelde de businessclubleden over de positieve ontwikkelingen binnen de club.

Presentatrice Martine Braam leidde tevens het tafelgesprek met de bekende Zwolse rappers Typhoon en Rico. Samen blikten zij vooruit op hun grote optreden in de Ziggo Dome op 9 december. De businessclubleden konden de avond ook kennismaken met de speciale Mercedes-Benz Experience.

Hoofd Marketing Wilco Roetert Steenbruggen kijkt terug op een zeer geslaagde businessclubavond. “Het is goed om te zien dat een businessavond als deze de onderlinge banden tussen de club en sponsors verstevigt. De selectiespelers en staf werden in nieuwe, aansprekende Mercedes-Benz modellen gepresenteerd, zoals de nieuwe C-Klasse Cabriolet, de E-Klasse plugin hybrid én de populaire A-Klasse AMG Night Edition. De aanwezigheid van Typhoon en Rico maakten de avond zeer bijzonder. Laat dit de voorbode zijn voor een succesvolle periode die de club verdient.”


Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30