Afbeelding

Kleurrijk najaar bij Beersma Mode

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Aan het begin van dit nieuwe seizoen presenteert Beersma Mode met trots haar nieuwe, kleurrijke najaarscollectie betaalbare damesmode en bonnetterie in allerlei verrassende nieuwe merken.


De collectie is modisch, comfortabel en sportief. Ze is bovendien divers en kent talrijke stijlen, contrasten, subtiele prints en harige materialen. Dit seizoen zijn er wederom veel breisels, blazers, vestjasjes, vesten, grote sjaals, omslagdoeken en poncho’s.
Belangrijke kleuren zijn: alle blauwtonen en auberginetinten, samen met poederrose, cerise, warmrood, wijnrood, esmarald, jade, ecru en wit. Zij worden gecombineerd met de basiskleuren zwart, grijs, marine of taupe.
In de winkel vinden sportieve, elegante of stijlvolle vrouwen die zich een jaartje jonger willen kleden, mooie betaalbare kleding in verfijnde materialen.
De collectie kenmerkt zich door een keur aan gerenommeerde merken met een goede prijs/kwaliteitsverhouding, zoals Frankwalder, Sommermann, Betty Barclay, Rabe, Erfo, Zerres, Raphaëla, Brax, Monari, Lebek, Golléhaug, Lizzy coco, Germaine, Leona per donna, Another Women en Via Appia. De maatvoering gaat van 38 tot en met 52. Ook biedt Beersma Mode een groot assortiment jassen, jacks en bijpassende accessoires als ook het grootste bonnetterieaanbod van Zwolle. Verder vinden vrouwen er comfortabele broeken voorzien van een rondom tricottailleband en pantalons met deels of rondom taille-elastiek.
Het stylingteam geeft klanten graag persoonlijk advies, zodat zij ook weer up-to-date de winkel verlaten. Klanten kunnen gratis rondom Beersma Mode parkeren en profiteren van het doorlopende spaarsysteem.
Iedere bezoeker krijgt een leuke attentie en de koffie staat altijd klaar. Mensen, die moeite hebben om vervoer te regelen, kunnen bellen. Zij worden opgehaald en weer thuisgebracht.

Beersma Mode staat ook op Facebook.


Beersma Mode
Hogenkampspassage 2
8022 EL Zwolle
(038) 453 24 26
www.facebook.com/beersmamode