Afbeelding

Bloemenland biedt al 25 jaar betaalbare kwaliteit

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Het is op 19 september 25 jaar geleden dat Zwolle voor het eerst kennismaakte met Bloemenland. “Het was mijn vader Henk Wind, die een bloemenkraam begon in winkelcentrum Zwolle-Zuid”, vertelt Wendy Wind.


Wendy Wind van Bloemenland ZwolleZij werkte al wel op de markt en wist niet zo goed wat zij ‘na school’ zou gaan doen. Haar vader had altijd bloemenwinkels gehad. Toen hij merkte dat zijn dochter ook interesse voor het vak kreeg, besloot hij weer een bloemenkraam te beginnen. “Mijn vader, moeder en broer werkten er eerst. Later kwam ik ook in de zaak. Na tien jaar hebben we ook een winkel aan de Rijnlaan geopend. Inmiddels hebben we zes dames in loondienst”, zegt Wendy met gepaste trots. Samen met haar moeder Joke en Sander Sleurink is zij nu eigenaar van Bloemenland.
In winkelcentrum Zwolle-Zuid heeft Bloemenland nog steeds haar vaste standplaats als bloemenkraam. De kraam is van maandag tot en met zaterdag, met uitzondering van woensdag, geopend. Er zijn vooral snijbloemen, seizoensplanten en kant-en-klaarbakjes te koop.
In de winkel aan de Rijnlaan vinden klanten naast snijbloemen ook een grote keuze aan kamer- en buitenplanten. Overigens zijn klanten tevens voor boeketten – die desgewenst ter plekke worden samengesteld - bloemwerk en rouwarrangementen bij Bloemenland aan het juiste adres.


Betaalbare kwaliteit is volgens Wendy waar Bloemenland echt voor staat. “Verder vind ik het heel belangrijk dat mensen vriendelijk worden geholpen.
We gaan twee à drie keer in de week naar de veiling in Ede en Aalsmeer om verse bloemen te kopen om een mooi kwaliteitsassortiment te kunnen aanbieden.”
Op de kraam worden klanten vaak verrast met mooie aanbiedingen, als ook op de Facebookpagina.


Wendy gaat, ook na 25 jaar, vol energie door met Bloemenland. “We hebben een mooie vaste klantenkring en daar ben ik erg blij mee. We gaan met veel plezier door.”
De bloemenkraam van Bloemenland staat in winkelcentrum Zwolle-Zuid bij de ingang van Albert Heijn. De winkel bevindt zich aan de Rijnlaan 2, waar klanten ook gemakkelijk voor de deur gratis kunnen parkeren.


www.bloemenlandzwolle.nl

Tegen inlevering van de knipbon uit de Swollenaer van 19 september 2016: mooie bolchrysant in mand nu voor € 7,50 (geldig t/m 24-9-2016)