Afbeelding

Weerbaarheidstrainer verhuist trainingsruimte naar oud schoolgebouw.

Algemeen

Jaleesa Kodden van Movemental.nu heeft een nieuwe trainingsruimte aan de Wipstrikkerallee. Voor Jaleesa een nieuwe stap om meer kinderen uit Zwolle en omgeving te kunnen helpen hun weerbaarheid te vergroten.

Trainingsruimte op een nieuwe locatie in een oud schoolgebouw biedt voor Jaleesa meer mogelijkheden om kinderen te helpen sterker in hun schoenen te leren staan. In de trainingsruimte is er alle ruimte om zelfverdediging en fysieke oefening uit te voeren, welke Jaleesa inzet om het zelfvertrouwen van de kinderen te stimuleren.

De trainingsruimte heeft niet voor niks een plek gekregen in het oude schoolgebouw. Deze plek sluit goed aan bij Jaleesa haar ambitie. School is vaak de plek waar problemen op gebied van weerbaarheid naar voren komen en waar je als kind jezelf staande moet zien te houden. Op school is de fysieke en mentale weerbaarheid vaak een ondergeschoven kindje maar minstens zo belangrijk als leren lezen of schrijven, aldus Jaleesa.

Daarnaast is deze locatie voor zowel de fiets, auto als het openbaar vervoer goed bereikbaar. De trainingsruimte bevindt zich aan de wipstrikkerallee 95, 8023 DW, in Zwolle.

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 4 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 4 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 5 uur geleden