Afbeelding

Interessante lezing: "voeding in relatie tot darmen en (huid-)klachten"

Partnerbijdrages

Bio Beauty Store; Uw huidspecialist en diëtist onder één dak.

Op woensdag 5 oktober organiseert de Bio Beauty Store een interactieve lezing met als onderwerp “voeding in relatie tot darmen en huidklachten”.

Bij de Bio Beauty Store kunt u terecht voor huid verbeterende behandelingen en biologische cosmetica producten. Als vast onderdeel bij huidklachten wordt ook standaard het voedingspatroon onder de loep genomen.

Deze interactieve lezing is interessant voor iedereen die huidproblemen heeft en/of een gezonde lifestyle belangrijk vindt.

De lezing, op woensdag 5 oktober a.s., wordt gegeven door klinische Psycho Neuro immunoloog en biochemicus Erik-Alexander Richter. Het accent zal voor de pauze liggen op wat voeding betekend voor onze gezondheid. Na de pauze gaat het over wat we eten en hoe dat in relatie staat tot het functioneren van ons darmstelsel maar ook over de gevolgen daarvan op ons algehele welbevinden en natuurlijk de huid.

Bekende merken op het gebied van voeding worden door Erik-Alexander, die ook zijn visie bij RTL4 op televisie heeft gegeven, onder de loep genomen.

Aan het einde van de avond is het mogelijk om u aan te melden voor een gratis huidanalyse en adviesgesprek van 45 minuten.

Deze persoonlijke analyse wordt u aangeboden op een andere datum en kan in overleg ingepland worden op verschillende data. Hier kunnen wij dieper ingaan op uw vragen met betrekking tot (huid)klachten en voeding.

Bio Beauty Store - Assiesstraat 124 - 8011 XV Zwolle - 038 303 25 69 - info@biobeautystore.nl