Afbeelding

Landwinkel boerderij De Huppe gegroeid als kool

Partnerbijdrages

De landwinkel van De Huppe is flink uitgebreid en telt nu niet meer twintig maar circa zeventig vierkante meter oppervlakte. Onlangs is de winkel met eigen, streek- en seizoenproducten feestelijk geopend.

De Huppe is een agrarisch leer-werk-bedrijf, bestaande uit een zorgboerderij, kaasboerderij, houtwerkplaats en een pluk- en groentetuin. En dus ook een landwinkel. In die sfeervolle winkel tref je overheerlijke streekproducten, oftewel voedsel uit Zwolle en omgeving van lokale ondernemers. Maar ook producten van De Huppe zelf, zoals de eigengemaakte boerenkaas. Bij seizoenproducten kan je denken aan aardbeien, bessen, sla, courgettes, aardappelen en scharreleieren.

Ondernemers uit de omgeving leveren onder andere bier, wijn en mosterd. De landwinkel van De Huppe biedt daarmee een mooie gelegenheid om de plaatselijke boeren te steunen, maar vooral ook om jezelf op iets lekkers te trakteren. De streekproducten smaken anders dan wat je in een doorsnee winkel aantreft, verzekert Wilma van Vilsteren, het gezicht van de landwinkel van De Huppe.

Het boerenleven ervaar je bij De Huppe. Van Vilsteren. “Mensen die hier bijvoorbeeld met de fiets naar toe komen, nemen echt de tijd. Voor een stukje kwaliteit en beleving heeft men echt wat over.”

De Huppe

Kleine Veerweg 9

8017 BP Zwolle

(038) 460 27 98

www.dehuppe.nl