Afbeelding

Floorever Zwolle onbetwist de beste

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Floorever Zwolle heeft enorm veel te bieden en is de onbetwiste nummer 1 in vloeren en raamdecoraties. Met de unieke all inclusive-formule biedt Floorever Zwolle bovendien een totaal pakket en onaangename verrassingen voor de klant blijven achterwege.


Ingrid van Olst nam drie jaar geleden Floorever Zwolle over van Bert-Jan Postuma. “Hij heeft het concept van Floorever bedacht. Ik ben hem super dankbaar dat ik deze kans heb gekregen”, aldus Van Olst, die in de winkel wordt ondersteund door twee andere personen. “We vormen samen een hecht team, zowel in de winkel als op de werkvloer”, benadrukt Ingrid.


Floorever-huis

Floorever Zwolle staat voor een totale ontzorging op het gebied van woninginrichting en heeft alles in huis voor uw thuis. Of het nu gaat om laminaat, PVC-vloeren, tapijt, gordijnen en binnenzonwering. ‘Wij maken uw huis uw thuis’, is het credo van Floorever Zwolle. “We kunnen voor de klant een heel plan maken om het hele huis te stylen. Een ‘Flooreverhuis’ noemen we dat. Dat is het mooiste.”


Unieke formule Floorever Zwolle stof

Bovendien kunnen klanten altijd profiteren van de unieke all inclusive-formule. Bij tapijt, PVC en laminaat zijn alle prijzen inclusief leggen. Bij raamdecoratie is het opmeten, op maat brengen en het bevestigen bij de prijs inbegrepen. “Daar zijn mensen vaak heel verbaasd over en we krijgen er veel goede reacties op. Mensen hoeven geen extra geld uit te geven voor bijvoorbeeld het leggen van vloeren. Het is allemaal heel transparant voor de klant.”


Volop in beweging

Floorever Zwolle is altijd volop in beweging. Het aantal merken is fors uitgebreid. Er is veel ruimte voor duidelijke en overzichtelijke productpresentatie, want Floorever Zwolle wil graag op een aantrekkelijke manier laten zien wat het in huis heeft. Daarnaast blijven “veel voorraad” en “lage prijzen” belangrijke sleutelwoorden. Door groot in te kopen, hoeft Floorever nooit nee te verkopen en kan het de prijzen laag houden. Daarnaast is het up-tot-date blijven een belangrijk item. Floorever Zwolle gaat altijd met de tijd mee door het volgen van nieuwe trends om te voldoen aan nieuwe behoeften en wensen.

Floorever Zwolle

Wipstrikkerallee 35 Zwolle
8023 DS Zwolle
Telefoon: (038) 453 56 44

Floorever Kampen

Ambachtsstraat 29
8263 AJ Kampen
Telefoon: (038) 333 37 70

www.floorever.nl

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 20 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 21 uur geleden