Afbeelding

Koperen hoogte opent Fresh Fish Corner

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

De Koperen Hoogte is een samenwerking aangegaan met Schmidt Zeevis uit Rotterdam. De ‘beste visleverancier van Nederland’ heeft een nieuw concept bedacht en De Koperen Hoogte mag als eerste het nieuwe concept lanceren: Fresh Fish Corner.

Fresh Fish Corner zal 30 september gereed zijn. “Onze koks heten je graag van harte welkom om de ultieme visbeleving te ervaren en te proeven van de lekkere menukaart die is samengesteld door Schmidt Zeevis”, aldus De Koperen Hoogte. Bedrijven uit de omgeving kunnen via de website een bestelling plaatsen uit een gedeelte van het heerlijke assortiment. “Op tijd besteld? Dan zorgen onze koks dat jouw heerlijke vismaaltijd klaarstaat voor jou en je relaties of collega’s.”

Fresh Fish Corner biedt daarnaast ook de mogelijkheid om gewoon een lekkerbekje, kibbeling of broodje haring te nuttigen. Hollandse garnalen, garnalenkroket en kreeftensoep staan eveneens op het menu. Net als gamba’s in tempura, calamaris en oesters. Toch liever Noorse zalm of een tuna-burger? Dat kan ook. Fresh Fish Corners staat garant voor de ultieme visbeleving met dagelijks vers geleverde producten.

Vanaf 30 september is iedereen van harte welkom om de heerlijke vis te komen proeven in de Fresh Fish Corner. Op 16 oktober wordt tevens het nieuwe all-in buffetrestaurant en all-in Gourmet restaurant geopend en dat is nog niet alles. Ook bovenin de toren komt een nieuw restaurant op de vijftiende verdieping: Steaks & More. Met een private dining op de zestiende etage. De Koperen Hoogte nodigt tot besluit belangstellenden uit voor een open dag op zondag 30 oktober.

De Koperen Hoogte

Lichtmisweg 51

8035 PL Zwolle

(0529) 428 428

www.dekoperenhoogte.nl

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 6 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 6 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 7 uur geleden