Afbeelding

Ooglaseren, iets voor jou?

Partnerbijdrages

Iedereen heeft wel iemand in zijn/haar omgeving die zijn ogen heeft laten laseren of dit van plan is te gaan doen. Tijdens menig verjaardagsfeest doen vele verhalen de ronde over welke technieken er zijn en hoe het zou horen te gaan.

De vragen én zorgen die leven omtrent het laseren, snapt het Oogzorgcentrum als geen ander. Wekelijks neemt men hier scans af bij mensen die met soortgelijke vragen komen. Tijdens het voortraject bij het centrum neemt men hiervoor dan ook ruim de tijd. Is ooglaseren iets voor u of niet? Met de juiste kennis, informatie en tijd wil het centrum iedereen de kans geven om hier gedegen én met de juiste know-how een beslissing in te kunnen nemen. Het Oogzorgcentrum werkt nauw samen met laserkliniek Eyescan in Utrecht. Hier vindt het laseren zelf plaats; het voortraject en de nazorg levert men hier dichtbij huis, in Zwolle.
Op woensdagavond 12 oktober houdt het oogzorgteam een informatieavond waar alle facetten van het ooglaseren aan bod komen. De optometristen informeren de bezoekers, maken ze wegwijs over dit thema en beantwoorden hun vragen. Men mag gerust een partner of vriend(in) meenemen. Graag tijdig aanmelden via email@ozcz.nl of via de website www.ozcz.nl.

De voorlichtingsavond ooglaseren begint om 19.30 uur. De inloop is vanaf 19.00 uur. Rond de klok van 21.00 uur wordt de bijeenkomst beëindigd.

Oogzorgcentrum Zwolle

Aplein 15

8011 TJ Zwolle

(085) 902 28 82

www.ozcz.nl

Trots tonen de kinderen met initiatiefnemer Jolan Van de Waeter (derde van rechts) hun zelfgemaakte huis.
Eindpresentatie Cultuur in de Wijk in Holtenbroek; kinderen bouwen met Abby D. aan een kleurrijk huis Algemeen 4 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe Fraterhuis Talks over het ambacht achter de film door Jasper Rietman Algemeen 7 uur geleden
Bram van Polen en Ron Jans halen herinneringen op aan de bekerfinale tegen Ajax.
PEC Zwolle in Historisch PersPECtief: 10 jaar na de bekerfinale Sport 11 uur geleden
Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 21 uur geleden
Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen gisteren
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen gisteren