Rikels Slaapexperts en Ubica®  introduceren: GELTEX® inside

Partnerbijdrages

“We weten niet wanneer en hoeveel u slaapt. We weten ook niet waar u van droomt. We weten niet wat uw BMI is. Maar wat we wel weten is waar u als consument op let bij de aankoop van een nieuwe matras”, aldus de slaapexperts van Rikels.

“Die nieuwe matras moet de rug goed ondersteunen, zich goed aanpassen aan het lichaam zodat er geen pijnpunten ontstaan en de matras moet nooit te warm of te koud zijn, maar aangenaam in elk seizoen. Deze criteria bevestigen onderzoek waaruit blijkt dat de combinatie van deze drie elementen, namelijk ondersteuning, drukverdeling en ventilatie, zorgen voor een goede nachtrust. Veel matrassen beloven u een goede drukverdeling, sommige beweren ook voor een goede ondersteuning te zorgen. Tot nu toe kon geen enkele matras ook nog eens een goede ventilatie garanderen.” Rikels Slaapexperts en Ubica® introduceren nu GELTEX® inside, de nieuwe, gepatenteerde matrastechnologie waarop iedereen beter slaapt.

Rikels Slaapexperts levert complete Slaapsystemen tussen de 1.500 en 15.000 euro. Hierbij stemmen de specialisten van Rikels het ligcomfort volledig op maat af. Zij zijn ook bekend met diverse lichamelijke aandoeningen of gebreken. Hierdoor kunnen ze voor iedereen het juiste matras of bed aanbieden.

Rikels Slaapexperts

Woonboulevard Zwolle

Grote Voort 72-74

8041 BG Zwolle

(038) 453 45 14

www.rikels-slaapexperts.nl

Afbeelding
Paleis Het Loo: een dagje uit voor iedereen Partnerbijdrages 3 uur geleden
Gerjo (links) en Adri-Jan Rigter met het nieuwe logo en de bouwtekening van de renovatie.
Gait Rigter stapt over naar Bike Totaal: dezelfde naam, een andere uitstraling Partnerbijdrages 3 uur geleden
Afbeelding
Driezorg en Zonnehuisgroep IJssel-Vecht gaan samen verder als Vereen Algemeen 4 uur geleden