RegioBank: binnenlopen wanneer het u uitkomt

Partnerbijdrages

Steeds meer banken verdwijnen. Maar mensen willen nog steeds graag spontaan bij een bank in hun buurt binnenlopen. Zonder afspraak.

Loop daarom eens binnen bij Slomp & De Graaf financieel adviseurs, Zelfstandig Adviseur van RegioBank, voor een korte vraag, een persoonlijk advies of hulp bij bankzaken. De adviseurs nemen alle tijd voor hun klanten. Ze kunnen er terecht voor al hun financiële zaken: betalen, sparen, pensioenen, verzekeringen en hypotheken.

Slomp & De Graaf heeft kantoren in Zwolle en Hasselt. Men kan er terecht voor een persoonlijk advies of gewoon voor als men een vraag heeft. En dat is wat klanten waarderen. Een bank in de buurt. Met een adviseur die ze kennen en hun taal spreekt en met goede producten, heldere voorwaarden en gunstige tarieven.

Slomp & De Graaf financieel adviseurs verdiept zich in elke situatie en wens, zowel bij de aankoop van een woning als voor een bestaande hypotheek. Ze bespreken samen met hun klanten welke hypotheek het beste bij hen past. Kom langs of bel voor een afspraak. Voor het hypotheekadvies worden kosten in rekening gebracht. Hoe hoog dit bedrag is, wordt voorafgaand aan het advies verteld. Het eerste gesprek is altijd kosteloos.

Slomp & De Graaf financieel adviseurs

Willemskade 16

8011 AD Zwolle

(038) 453 46 90

www.slomp-degraaf.nl

Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50
Wethouder Dorrit de Jong probeert de 96-jarige Ger Bos te beschermen tegen de regen.
Ook Zwolle heeft nu eigen ANWB AutoMaatje Algemeen 17 apr, 17:37
Afbeelding
Genieten van slotpresentatie tijdens Klarinetweekend in Zwolle Algemeen 17 apr, 16:59