Afbeelding

Nieuwe Warmtestore staat in vuur en vlam

Partnerbijdrages

Het gloednieuwe Warmte Experience Center van online haardenspecialist Warmtestore staat zaterdag 1 oktober in vuur en vlam.

Iedereen is welkom om een kijkje te nemen in de nieuwe showroom van maar liefst 600 vierkante meter vol sfeervol knisperende haardvuren en houtkachels aan de Industrieweg 4-A in Kampen. En wie tijdens de openingsweken valt voor een nieuwe haard, maakt kans het volledige aankoopbedrag retour te krijgen.

Warmtestore is al jaren een uitstekend lopende webwinkel. Waarom dan toch investeren in zo'n ruim bemeten stenen vestiging? Oprichter en eigenaar Jeroen Hup: "We waren in onze branche de allereersten met een webshop. Maar de laatste jaren merken we dat mensen een haard toch graag eerst met eigen ogen willen zien, een idee willen krijgen hoe het er thuis uit komt te zien."

In het nieuwe sfeer- en belevingscentrum vol warmte kunnen bezoekers een heleboel inspiratie opdoen. Ook de trends van de (nabije) toekomst - innovatie en duurzaamheid - komen ruimschoots aan bod. Mede-eigenaar Herman van Dalfsen: "Met het Warmte Experience Center hopen wij ons totale productaanbod, onze ontzorgende werkwijze en de bijzondere beleving en sfeer van haarden nog beter over te kunnen brengen aan onze klanten."