Afbeelding
free photo pixabay

Genoeg van je (negatieve) gedachten of emoties?

· leestijd 1 minuut Algemeen

In de eerste week van oktober starten er nieuwe trainingen in Het Droomkabinet. Ontdek hoe je je gedachten kunt besturen, waarom je je gevoelens moet uiten en hoe je balans vindt.

OUT! of your mind leert je je brein af te stemmen op het aantrekken van succes en persoonlijk geluk. Wat kun je doen tegen negatieve gedachten? Hoe kan training van je gedachten ziekten voorkomen? Wat is de uitwerking van voeding op je mentale systeem? Hoe stem je je af op je innerlijke leiding? Leer hoe jij jouw gedachten kunt sturen!

UIT! je emotie laat je zien hoe belangrijk het is dat je je emoties uit, wat het nut is van emoties en hoe je emoties op een juiste manier kunt uiten. alle ins en outs rondom emoties worden besproken. Want wat is een emotie nu precies en hoe ontstaan ze?

Balans in je leven! zijn een 8tal bijeenkomsten rondom volle en nieuwe maan. Wanneer je jouw leven tot een succes wilt maken is het belangrijk dat je de juiste zaadjes plant. Door dit te doen ga je aantrekken wat je nodig hebt om een succes van je leven te maken. Jij alleen en alleen jij bent verantwoordelijk voor de mate van succes! Jij bent in staat je eigen leven te scheppen. Alles begint met het planten van het juiste zaad…met het zetten van de juiste intentie.

Aanmelden of meer info: info@zonietcoaching.nl of 06-83 06 59 19
Kosten € 39,00 per keer

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 20 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 21 uur geleden