KOPP-groepen bij Mindfit in Zwolle

Algemeen

KOPP-groepen bij Mindfit in Zwolle

Kinderen en jongeren die opgroeien in een gezin met een psychiatrische of verslaafde ouder hebben het niet gemakkelijk. In deze gezinnen gebeuren soms heftige dingen waarbij het niet altijd duidelijk is voor kinderen wat er met hun ouder aan de hand is. Het onvoorspelbare gedrag van de ouder maakt hen soms bang en alert. Ook kunnen kinderen in een meer zorgende rol terecht komen. Verder betekent de psychiatrie of verslaving van de ouder vaak dat er minder aandacht is voor hen.

Voor deze kinderen, in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar en voor jongeren in de leeftijd van 16-25 jaar organiseert Mindfit doe-praatgroepen. Doel van deze groepen is om herkenning te vinden bij leeftijdsgenoten, om meer te leren over psychische ziekte en/of verslaving van hun ouder en hoe hiermee om te gaan. Ook is er ruimte om leuke dingen te doen of gewoon even lekker te ontspannen.

De groep voor kinderen van 8-12 start op maandag 24 oktober 2016 van 16.15-17.45 uur. De groep voor jongeren van 16-25 start op dinsdag 25 oktober van 19.30 uur tot 21.00 uur. Voorafgaand aan deelname is er altijd een kennismakingsgesprek.

Beide groepen vinden plaats bij Mindfit, locatie Burg. Roelenweg 9 in Zwolle.

Voor aanmeldingen of meer informatie kunt u contact opnemen met Mindfit
038-4675680 of secretariaat@mindfit.nl.