Hekkensluiter Dieze West is hardleers

ZWOLLE - Dieze West blijft hekkensluiter in de zondaghoofdklasse A na het vijfde verlies in zeven wedstrijden.

Trainer Stephan Rahantoknam ziet zijn ploeg vervallen in dezelfde fouten. "Als we ons weigeren te houden aan afspraken, dan ga je elke wedstrijd verliezen”, zegt Rahantoknam na de 2-4 nederlaag tegen RKHVV. Saba Gwedelidze, die later geblesseerd het veld verlaat, zet Dieze West al na vijf minuten op voorsprong, maar door defensieve fouten staat het in de rust 1-2. Na de 2-2 van Mo Ali Pour Asli wordt Dieze weggecounterd bij een eigen corner. Caleb Rahajaan heeft de gelijkmaker nog op zijn slof, maar mist en in de blessuretijd wordt het 2-4.

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 19 uur geleden
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 20 uur geleden