Afbeelding
Erik-Jan Berends

Poggenpohl plaatst ‘top of the bill’ Porsche-keuken bij Satink

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

P´7350 luidt de naam van de absolute topkeuken die Studio F.A. Porsche samen met Poggenpohl heeft ontworpen. Bedrijfsleider Dinand Plekkenpol van Satink Keukens en Badkamers is trots dat hij dit topmodel in zijn showroom in Zwolle kan tonen.

Poggenpohl en Studio F.A. Porsche staan al jarenlang voor een uniek design, functionele perfectie en innovatieve materialen. Samen hebben zij al de keuken P´7340 ontwikkeld, een unieke keuken die een mijlpaal in de geschiedenis van de inbouwkeuken was. Met de P´7350 wordt deze filosofie nu voortgezet. Plekkenpol: “Met deze ontwikkeling is een keukenarchitectuur ontstaan die de horizontale lijnvoering van de klassieke keuken opent en op geheel nieuwe wijze interpreteert. Dit effect werd mogelijk gemaakt door de techniek van industriële verstekbewerking bij front en kast. Het front loopt onder verstek samen met de kast, waardoor een zeer fijne, verticale lijn wordt gevormd. De versteksnede van de kast wordt bovendien bekleed met een aluminium profiel in rvs-decor. Poggenpohl is de eerste keukenproducent die deze hoogwaardige bewerking industrieel kan produceren.”

Het tweede onmiskenbare stijlmiddel van keuken P´7350 zijn volgens Plekkenpol de ‘blades’, massieve, verticale designlijnen van geborsteld aluminium in rvs-decor. “Zij onderbreken de fijn gevormde frontoppervlakken, leggen een sterk accent op de verticale lijn en kunnen in alle functiegedeeltes van de keuken worden geplaatst.” Binnen het exclusieve kleurenconcept van P´7350 biedt Poggenpohl drie neutrale, effen tinten in een mat glanzend lakoppervlak en een elegant notenfineer in de kleur grijs.

Uiteraard is iedereen van harte welkom bij Satink om deze unieke keuken te komen bekijken.

Satink Keukens en Badkamers

Huub van Doornestraat 4

Marslanden B

8013 NR Zwolle

(038) 454 29 75

www.satink-zwolle.nl

Huib Veurink
Berkum treft Scherpenzeel Sport 21 uur geleden
Afbeelding
Zwollenaar Lieuwe Siebe de Jong exposeert in Stadkamer met foto's uit vergeten oorlogen Algemeen 22 uur geleden
VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 23 uur geleden
Afbeelding
Inschrijvingen voor de HBO Bruisweek 2024 zijn geopend Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
Cinekid presenteert in Filmtheater Fraterhuis: Vos en Haas redden het bos Algemeen gisteren
Afbeelding
Graasseizoen weer van start voor Zwolse schaapskudde Algemeen 17 apr, 18:14