Ronald Wesselink en Andries van der Kooi van Tandprothetiek Zwolle maken met een digitale scanner perfect passende gebitsprotheses.
Ronald Wesselink en Andries van der Kooi van Tandprothetiek Zwolle maken met een digitale scanner perfect passende gebitsprotheses. Tekst.nl/John Boel

Tandprothetiek Zwolle: een mooi gebit binnen handbereik

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Een mooi gebit wil iedereen. Met een stralende lach kom je immers goed voor de dag. Voor wie onzeker is over zijn of haar gebit, tanden of kiezen mist of van wie de eigen tanden niet meer helemaal gezond zijn, staat Tandprothetiek Zwolle klaar met een oplossing.

De praktijk aan de Nieuwstraat 11 heeft de afgelopen tijd een flinke groei doorgemaakt. Steeds meer mensen weten voor een kunstgebit, klikgebit op implantaten of losse prothese de praktijk te vinden. Als een van de eerste tandprothetische praktijken in het noorden van het land, werkt Tandprothetiek Zwolle met digitale protheses. Hiermee kan een nieuw gebit al in drie weken klaar zijn. Bovendien hoeft men minder vaak langs te komen tijdens het proces.

Aan de hand van een scan van de kaak, wordt een digitale prothese ontworpen. “Een perfecte methode, want je weet honderd procent zeker dat de prothese exact past”, vertelt tandprotheticus Andries van der Kooi. Met behulp van de scanners kunnen ook kronen worden gemaakt en steggen voor een klikprothese.

De specialisten van Tandprothetiek Zwolle hebben snelle service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Daarom is de praktijk zeven dagen per week geopend. “Van maandag tot en met vrijdag kan iedereen bij ons binnenlopen en in het weekend staan wij klaar voor noodgevallen” , zegt praktijkmanager Ronald Wesselink. Door de weeks worden reparaties aan kunst- of klikgebitten meteen uitgevoerd. “Klaar terwijl u wacht.”

Kijk voor meer informatie op www.tandprothetiek-zwolle.nl of bel voor een vrijblijvende afspraak: (038) 422 50 66.