Afbeelding

Winkelweekend laat veelzijdigheid Assendorp zien

Partnerbijdrages

Het Assendorper winkelweekend vindt plaats van donderdag 13 tot en met zaterdag 15 oktober. Als eerste staat de Dol Dwaze Donderdag op het programma. Deelnemende winkeliers doen een half uur lang scherpe aanbiedingen. Op donderdag 13 oktober zijn er elk half uur andere aanbiedingen.

Alle Dol Dwaze aanbiedingen kunt u hier terugvinden.

Het Assendorper winkelweekend wordt georganiseerd door winkeliersvereniging ‘Assendorp dat leeft’ met als doel om Assendorp als winkelgebied te promoten. Deze gezellige Zwolse winkelstraat net buiten de binnenstad heeft een divers aanbod aan winkels.

De deelnemende winkeliers willen laten zien dat de Assendorperstraat een aantrekkelijke, gezellige winkelstraat is. In de rest van het weekend zijn er bij verschillende winkeliers diverse evenementen. Een shantykoor bij de Molenhof, leuke workshops en demonstraties in een aantal winkels, om maar een paar voorbeelden te noemen. Meer informatie hierover vind je op www.assendorpdatleeft.nl.

Ook is er in deze editie van De Swollenaer een fotopuzzel te vinden voor kinderen. Hierin staan foto’s van kunstwerken (via DOAS) die in verschillende etalages staan. De deelnemende kinderen kunnen hun antwoordformulier inleveren bij Joeppie Speelgoed. De prijs voor de winnaar wordt door de winkeliersvereniging beschikbaar gesteld.