Zaalvoetballen met Broerse en Marinus in de herfstvakantie

· leestijd 1 minuut Sport

ZWOLLE – Op dinsdag 18 oktober organiseert de WRZV-zaalvoetbalvereniging wederom een zaalvoetbaltoernooi voor jongeren van tien tot en met vijftien jaar.

Deelnemers van de VO-scholencompetitie, de zaalvoetbalacademie, maar ook andere geïnteresseerden kunnen de sportieve strijd met elkaar aangaan. Daarnaast komen de (oud-) PEC Zwolle spelers Joost Broerse en Wouter Marinus langs om de jeugd van de ‘zaalvoetbalacademie’ een clinic zaalvoetbal aan te bieden.

“Het succes van onze zomerse seizoensafsluiting voor de jeugd willen we hiermee een goed vervolg geven. Daarnaast willen we inspelen op de wensen en behoeften van de deelnemers aan de VO-scholencompetitie en onze eigen zaalvoetbalacademie, die graag onderling sportieve wedstrijdjes willen spelen. Ook willen wij graag andere jongeren in de schoolvakantie een zinvolle vrijetijdsbesteding bieden, in de vorm van sport en bewegen en dit geval zaalvoetbal. Naast onze reguliere competitie op de maandag- en woensdagavond, willen we dit seizoen de jeugd nog meer betrekken binnen onze vereniging”, aldus voorzitter Freddy Eikelboom.

Zaalvoetbalacademie

Voor de liefhebbers zijn er nog meer mogelijkheden. Zij kunnen op vrijdagavond terecht bij de zaalvoetbalacademie van de WRZV. Eikelboom: “Wekelijks komen er op de vrijdagavond zo’n vijftien tot twintig jongeren trainen, onder begeleiding van onze trainers. Binnen een veilige omgeving kunnen jongeren zich ontwikkelen en lekker met elkaar zaalvoetballen. De trainingen beginnen om 18.00 uur en iedereen in de leeftijd van tien tot en met vijftien jaar is welkom”.

Aanmelden
Wil jij meedoen aan het zaalvoetbaltoernooi in de herfstvakantie? Stel snel een team samen en neem contact op met Dion Reijnen via dion@sportservicezwolle.nl.

Een team, samen te stellen vanuit bijvoorbeeld de buurt, van school of de vereniging, bestaat uit minimaal vijf en maximaal acht spelers. Opgeven kan in de leeftijdscategorie 10 t/m 12 jaar of 13 t/m 15 jaar. Aanmelden kan t/m vrijdag 14 oktober 2016.

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 27 mrt, 17:47
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 27 mrt, 17:03
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 27 mrt, 16:37