Afbeelding

Phoenix Import opent deuren: Monniken maken zandmandala

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Mani Bhadra - Phoenix Import, een B2B groothandel dat producten op het gebied van gezonde leefstijl, yoga, meditatie, klankschalen en tal van andere spirituele items importeert uit voornamelijk Azië , opent haar deuren in Dalfsen. Ter gelegenheid daarvan zullen Tibetaanse monniken die verbonden zijn aan T.Y.S Lama Gangchen een zogenoemde zandmandala maken.

Een zandmandala is een symbolische weergave van het bewustzijn van een Boeddha in plaats van een beeld zoals dat bij de meeste mensen op het netvlies staat. Wie getuige wil zijn van het maken van de zandmandala kan van 10 tot en met 13 oktober tussen 13:00 en 16:00 een kijkje komen nemen bij Phoenix Import dat is gevestigd aan De Vesting 14 in Dalfsen. Aansluitend daarop is er van 14 tot en met 16 oktober een event waarvoor Lama Gangchen Tulku Rinpoche, Tibetaanse Lama Healer, naar Nederland komt voor zijn jaarlijkse NgalSo Festival. Hij zal in het pand van Mani Bhadra-Phoenix Import zijn workshops geven over ‘’Een Cultuur van Vrede’’, georganiseerd door de Lama Gangchen International Global Peace Foundation. (LGIGPF)

Deze twee bijzondere momenten markeren de opening van Mani Bhadra- Phoenix Import en de samenwerking tussen het bedrijf en de LGIGPF Non-Profit organisatie Een bezoek aan Phoenix Import voor de zandmandala en/of de LGIGPF workshop van Lama Gangchen kan echter ook op andere ogenblikken een bijzondere - en wie weet veranderende - ervaring zijn.

Na deze twee evenementen stelt Phoenix Import hun meditatieruimte beschikbaar aan de Lama Gangchen Foundation waar wekelijks meditatie activiteiten zullen plaatsvinden vanaf 19 oktober 2016.

Elke woensdag(20:00-21:15) en zondag (10:30-12:30) worden er geleide meditaties verzorgd. Doel daarvan is het lichaam, de spraak en de bewustzijnsstaat te ontspannen. Er wordt onder andere gewerkt met mantra’s (gebeden), mudra’s (handbewegingen), kleur- en geluidstherapie, visualisaties en ademhaling.

Voor meer informatie over de zandmandala, aanmelding van de workshop en het wekelijks meditatie programma zie www.lamagangchenpeacefoundation.nl