Afbeelding

Douma komt met ondermode van Schiesser

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Douma Mannenmode aan de Thomas à Kempisstraat 41 heeft zijn assortiment uitgebreid met underwear en homewear van het Duitse merk Schiesser. Ook voor een goede en lekker comfortabele pyjama kan je er terecht.

Ondernemer Richard Kroes beantwoordt daarmee aan een vraag van veel klanten.
Waar hij eerder de heren die op zoek waren naar goede ondermode doorverwees, bedient hij die nu zelf. Kroes: “Eerder had je in de binnenstad een speciaalzaak en ook V&D die ondergoed verkochten. Ze zijn beiden verdwenen. Ik wist niet meer naar wie ik moest doorverwijzen.”
Tegelijkertijd koopt lang niet elke man ondergoed online. “Anders zouden ze er hier niet naar vragen”, zegt Kroes. Hij is blij met de eigentijdse lijn van Schiesser. “Het is een Duits kwaliteitsmerk met een gevarieerd aanbod. Ook wat betreft de stoffen. Van stevig tot dun en zeer comfortabel om te dragen. Dat geldt ook voor de homewear.
Veel mensen vinden het prettig om na een dag hard werken thuis die kleding aan te doen waar ze zich het prettigst in voelen.” Daarnaast moet het er ook nog eens goed uitzien. Al zal ondergoed voor mannen nooit een product worden waar je speciaal voor de stad in gaat. “Je koopt het als man vaak vlug even. Ook wat dat betreft zitten we hier als Douma Mannenmode ideaal. Iedereen kan dicht bij ons voor de deur parkeren zodat je niet voor ondermode de stad in moet.”

Douma Mannenmode
Thomas à Kempisstraat 41
Zwolle, T: (038) 453 3758