Afbeelding

Vrouwelijk schildersbedrijf Mevrouw Schutte & dochters aan de slag

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

De regio Zwolle is een schildersbedrijf rijker. Mevrouw Schutte & dochters is het eerste Nederlandse schildersbedrijf dat volledig bestaat uit vrouwen.

“In de dagelijkse praktijk merken we regelmatig dat er vraag is naar vrouwelijke schilders. Sommige klanten hebben andere wensen als het gaat om werktijden, benadering en planning.
Omdat we in de privésfeer van mensen werken, is het idee ontstaan om een team op te zetten bestaande uit vrouwelijke schilders. Soms sluit een vrouwelijke benadering simpelweg beter aan bij een specifieke situatie of een bepaalde wens”, vertelt Linda ter Maat van Mevrouw Schutte & dochters. Kenmerkend voor het schildersbedrijf is de persoonlijke benadering. Janneke van Olst stuurt het team aan.
“Het is voor ons logisch als klanten bijvoorbeeld eerst de kinderen naar school moeten brengen of als ze willen afspreken als de thuiszorg is geweest. Doordat we altijd als team werken - bestaande uit twee of drie schilders - zijn we heel flexibel en maken we in korte tijd veel meters. Dat betekent dat we niet standaard om 07.30 uur hoeven te beginnen, maar dit afstemmen met de klant.”
Het bedrijf doet alle schilderwerkzaamheden, zowel binnen als buiten. “Het schilder- en sauswerk gebeurt piekfijn, het team is dan ook opgeleid bij ons moederbedrijf Lenferink Zwolle. Mevrouw Schutte en haar dochters werken met gevoel voor details én de persoonlijke situatie van onze klanten.” Het schildersteam werkt in eerste instantie in de regio Zwolle. De eerste opdrachten zijn afgerond en de reacties zijn zeer positief.

Meer weten? Bekijk de site www.mevrouwschutte.nl of bel (038) 303 21 47.